Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gran Turismo Sport

*
Μετά από αρκετό καιρό αναμονής και καθυστερήσεις Sony Interactive Entertainment και Polyphony Digital ανακοίνωσαν -επιτέλους- την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo Sport. O τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 18 Οκτωβρίου (μια ημέρα μετά από την αγορά της Αμερικής), με την εταιρεία να μην αρκείται μόνο στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, καθώς αποκάλυψε και τις συλλεκτικές εκδόσεις που θα συνοδεύουν το παιχνίδι.



Έτσι λοιπόν, εκτός από την κανονική έκδοση θα υπάρχει η Limited Edition με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 69,99 δολάρια και θα περιλαμβάνει το GT Sport Starter Pack (8 αυτοκίνητα), $1MM σε χρήματα παιχνιδιού, Livery Sticker Pack, 30 GT Sport Themed Avatars, ένα αγωνιστικό κράνος για το driver profile σας, Limited Steel Book και όλα αυτά εντός μιας συλλεκτικής συσκευασίας.



Επίσης, θα διατεθεί και η Deluxe Edition με προτεινόμενη τιμή λιανικής πωλήσης τα 79,99 δολάρια και θα περιλαμβάνει ένα GT Sport Starter Pack (12 αυτοκινήτων), $2ΜΜ σε χρήματα παιχνιδιού, Livery Sticker Pack, 60 Sport Themed Avatars και το προαναφερθέν κράνος, Steel Book και συσκευασία. Τέλος, θα διατεθούν και οι Collector’s, Steel Book και Day 1 Editions που επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενό τους.



Οι προ-παραγγελίες του τίτλου έχουν ξεκινήσει ήδη μέσω του PlayStation Store και διαφόρων άλλων retailers, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Polyphony Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*